WIJ Boekenplezier ervaringen

Reviews van onze klanten

Goede service, makkelijk om abonnement af te sluiten

Goede service, makkelijk om abonnement af te sluiten. Leuke boeken ontvangen

Marije Brouwer
Groningen
13 februari 2024

Super leuke gevarieerde boekjes.

Super leuke gevarieerde boekjes. Van speelboekjes tot leuke voorleesboekjes. Echt een aanrader!

Celine Wijnen
Venlo
9 februari 2024

Hele leuke boeken en fijne afwisseling

Hele leuke boeken en fijne afwisseling in soort (prent/voelboekjes). De kleine is er heel blij mee en het is elke keer weer een verassing wat er bezorgd wordt.

Mouad Laadouli
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
9 februari 2024

Het zijn hele leuke boekjes

Het zijn hele leuke, maar zeker ook leerzame boekjes.

Suzanne De Ruijg
EINDHOVEN
21 januari 2024

Leuke boekjes

Leuke boekjes, van bekende, maar ook minder bekende schrijvers. De boekjes zijn van verschillende materialen. De mevrouw die mij telefonisch geholpen heeft met het abonnement was erg vriendelijk en behulpzaam.

Ferrisa van de Kamp
Voorthuizen
12 januari 2024

Verrassend aanbod, met originele activiteiten erin

Verrassend aanbod, met originele activiteiten erin. Maar niet altijd goed afgestemd op de leeftijd. Ons zoontje krabbelt nu alleen nog maar op papier, dus het circus activiteiten boek van Bumba is bv wellicht nog wat hoog gegrepen voor hem.

Hepziba Gunneman
Gouda
12 januari 2024

Super leuke boekjes

Superleuke boekjes. Zou deze zelf niet gekocht hebben maar des te leuker.
Zoontje is erg fan van Tuur met schuif/draai functie.
Ook goed voor de motoriek.

Danique man
VEGHEL
5 januari 2024

Sem geniet echt van de boekjes

Sem geniet echt van de boekjes die hij krijgt 😃 echt een aanrader. De boeken zijn passend bij de leeftijd en divers 😃

Marjan Schepenaar-Hoeksema
Leens
27 december 2023

Mijn zoon is erg blij met de boeken

Mijn zoon is erg blij met de boeken. Geweldige illustraties. Leuke en leerzame boeken.

Dank u wel

Edyta Baranowska
Koog aan de zaan
7 december 2023

Ik heb 2 keer deel genomen aan de actie

Ik heb 2 keer deel genomen aan de actie dat we alleen de verzendkosten betalen. Alleen was ik vergeten deze keer dat er een opzegtermijn is. Ik vind dat dit een slimme manier is om toch het geld van de zogenaamde gratis boeken terug te winnen en we trappen makkelijk in door het woordje gratis. Ik hoop dat ik het niet meer vergeet

Voor de rest ben ik wel tevreden over de boeken en de inhoud ervan, veel variatie en de kinderen zijn altijd lekker blij en hebben veel aan

Lina Figueroa
Den haag
6 december 2023

Steeds leuke, gevarieerde pakketten

Steeds leuke, gevarieerde pakketten met onder andere kleurrijke, bekende, maar ook nieuwe boekjes inclusief audio/ interactieve boeken.

Maria Youssef
Purmerend
6 december 2023

Super leuk pakket

Superleuk pakket, ook veel verschillende boekjes, echt blij mee!

Eveline van Ginkel
Urk
4 december 2023

Leuke boekjes

Leuke boekjes en goed afgestemd op de leeftijd.

Boers
Papendrecht
4 december 2023

Leuk pakketje boeken ontvangen op

Leuk pakketje boeken ontvangen op de afgesproken afleverdatum. Zeer geschikt voor mijn baby en strakjes als hij wat ouder is.

Annemarijn Koolmees
Yerseke
3 november 2023

Leuke boeken

Leuke boeken…goede kwaliteit…divers aanbod

J. Schaart
Katwijk aan Zee
17 november 2023

Boeken netjes verpakt

Boeken netjes verpakt en altijd optijd geleverd. Altijd totaal verschillende boeken. Leuk om op deze manier kennis te maken met ook wat (voor mij) onbekendere titels.

J S
Venray
15 oktober 2023

Leuk pakket

Leuk pakket en ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers!

Dounia R
Dronten
7 oktober 2023

Altijd weer leuk om boekjes in de brievenbus te ontvangen!

Altijd weer leuk om boekjes in de brievenbus te ontvangen! Leuk dat het aan het kind zelf gericht is, dat maakt het extra speciaal om te krijgen!

Christianne Braeken
Voerendaal
7 oktober 2023

In principe een erg mooi principe.

In principe een erg mooi principe. Wij merken echter dat er boeken zijn die ons kind echt heel leuk vind en stuk leest en dat er boeken zijn die hij links laat liggen. Zo zitten we na een poosje met best veel medio kwaliteit boeken die we niet gebruiken. Ik zou liever elke maand een paar opties hebben en daarbij degene waarvan ik weet dat hij die echt leuk vind (en wij ook) kunnen selecteren. Een beetje zoals hello fresh, waarbij je de gerechten kiest die bij jou passen.

Hannerieke Barkman
Amsterdam
4 september 2023

Hele fijne boeken, vooral de zachte versies

Hele fijne boeken, vooral de zachte versies die vindt me kleine heel leuk. De anderen boekjes kunnen wij als ouders voorlezen voor der.

Ivy-jazzlynn brandenburg
Zoetermeer
2 september 2023

Mooie en leuke boeken gehad

Mooie en leuke boeken gehad elke keer, super service!

Noah Dieleman
Sluiskil
15 augustus 2023

Altijd een leuk boekje in het pakket!

Altijd een leuk boekje in het pakket! Zelf gekozen voor 6x per jaar een pakket ipv elke maand. Altijd een verassing en goed ontvangen.

Karina Brinkman
Nieuw Heeten
14 augustus 2023

We hebben inmiddels 3 leuke pakketjes ontvangen

We hebben inmiddels 3 leuke pakketjes met boeken ontvangen. Verschillende boekjes voor ieder wat wils. Van badboekjes tot leerzame boekjes. Elke keer weer een feest als het pakket weer in de bus verschijnt.

Neelah Matha Scholte Albers
Groningen
8 juli 2023

Wij kijken altijd uit naar het boekenpakket.

Wij kijken altijd uit naar het boekenpakket. Die gevuld zijn met leuke boekjes om te lezen. De kids zijn er dol op.

Tamar nieuwpoort
Katwijk
13 juni 2023

Super leuke boekjes

Super leuke boekjes, per seizoen, thema aangepast. Erg bruikbaa , ook leerzaam en creatief.

Nancy van soelrn
Geldermalsen
7 juni 2023

Erg leuke idee

Erg leuke idee van het boeken abonnement. Voor iedere leeftijd een optie.

De boeken van 0-1 jaar mogen ontvangen en het zijn er leuke boeken.

Sharon boukens
Midwoud
4 juni 2023

Leuk pakket!

Leuk pakket! Wij vinden het echter voorlopig genoeg qua boekjes en hebben hem tijdelijk stop gezet. Als hij wat groter is melden we ons weer aan!

B Berends
Apeldoorn
3 juni 2023

Mijn kleine prinses geniet elke maand

Mijn kleine prinses geniet elke maand van haar nieuwe boekjes om uit te lezen en uit voorgelezen te worden. Super leuk om haar te zien genieten en dingen te zien herkennen. Een echte aanrader voor uw kindjes. Wij zijn fan.

Mandy Meijer
Zwolle
10 mei 2023

Leuke boekjes ontvangen

Leuke boekjes ontvangen en aardige medewerkster aan de telefoon gehad. Voor nu even genoeg boekjes maar misschien in de toekomst weer…

Megan Lutter
Almere
15 april 2023

We zijn heel tevreden met de boeken

We zijn heel tevreden met de boeken die we hebben ontvangen! De kids waren er dol op maar onze boekenkast is verlopig wel vol dus bij deze moeten we de abbonement helaas beëindigen.

Nisa Ciftci
Den haah
27 maart 2023

Leuk startpakket met diverse boeken

Leuk startpakket met diverse boeken voor onze kleine meid!

cherida van dam
noordwijkerhout
11 februari 2023

Ik en mijn zoontje van nu 7 maand hebben genoten

Ik en mijn zoontje van nu 7 maand hebben genoten van de leuke boekjes doe we hebben mogen ontvangen. Er zat van alles wat in, echte dikke voorleesboeken/ knisper bad boekjes/ plaatjes boeken & voelboeken. Nu hebben we een kast vol 😉

Renske ter Horst
Goor
18 januari 2023

Ik vond het pakket erg leuk

Ik vond het pakket erg leuk! Ik heb ontzettend zitten twijfelen of ik niet eens in het kwartaal een abonnement zou nemen bij jullie. Maar als alleenstaand moeder die ieder dubbeltje moet omdraaien heb ik het toch maar niet gedaan. Plus, ik vond dat de tarieven erg moeilijk te vinden op jullie website. Daar krijg ik dan altijd een beetje de kriebels van. Als er duidelijk een pagina met pakketten, tarieven en termijnen zou zijn, zou het overzichtelijker zijn voor de klanten. Het idee is in ieder geval heel erg leuk!

Jeanine Doomen
Dronten
16 januari 2023

Het zijn erg leuke boekjes

Het zijn erg leuke boekjes die wij ontvangen, ons zoontje wat er erg tevreden over. Het is ook erg goede service.

Sanne Beijering
Nieuw Buinen
11 januari 2023

Hele leuke, afwisselende boeken.

Hele leuke, afwisselende boeken. Vooral die met geluidjes waren favoriet!

Lot ten Have
Beltrum
6 januari 2023

Erg tevreden! Leuk boekenpakket

Erg tevreden! Leuk boekenpakket voor een mooie prijs. Wij hadden dit besteld voor onze baby van 2 maanden oud, ze vindt het fantastisch als we haar voorlezen uit de boekjes en ze heeft er nog lang plezier van!

Michelle Bakker
Hoogkarspel
6 januari 2023

Leuke boekjes voor de leeftijd.

Leuke boekjes voor de leeftijd.
4 totaal verschillende boekjes, super.

Nathasja Meijer
De Kwakel
6 januari 2023

Leuke boekjes, helemaal tevreden.

Leuke boekjes, helemaal tevreden. Maar was niet duidelijk van tevoren hoeveel boeken er in het pakketje zijn.

Sviatlana Kurylenka
Leiderdorp
14 december 2022

Super service en altijd ontzettende gevarieerde boekjes

Super service en altijd ontzettende gevarieerde boekjes gehad. We hebben heel lang elke maand een pakket mogen ontvangen en nu heeft m’n zoontje toch veel keuze in z’n boekjes om voor geleden te worden.

Miranda Supheert
Coevorden
10 december 2022

Heel leuk, goed afgestemd op leeftijd

Heel leuk, goed afgestemd op leeftijd. Erg gevarieerd.

Manuela mans
Hoevelaken
7 december 2022

Super blij met de gevarieerde boekjes

Super blij met de gevarieerde boekjes. Mijn kleintje word graag voorgelezen en heeft zo genoeg keuze welke. Vooral de dierenboekjes zijn favoriet

Wendy Zwijgers
Sint philipsland
2 december 2022

Ik vond het erg leuke pakketten.

Ik vond het erg leuke pakketten. Vaak 1 klein boekje en 1 grotere en ook harde boekjes en zachte dus veel variatie. Ik zou het mensen aanraden als ze wat nieuwe boekjes willen maar niet goed weten wat. Dan wordt je ook nog eens lekker verrast.

Angela Sannen
Tilburg
19 november 2022

Wat hebben wij veel leuke boekjes ontvangen!

Wat hebben wij veel leuke boekjes en boeken ontvangen het afgelopen jaar! Veel babyboekjes zijn al veelvuldig in de handjes van Fenna geweest en erg bekeken. Nu na 1 jaar elke maand een pakket te hebben ontvangen, gaan wij deze eerst allemaal eens rustig doornemen en voorlezen.

Wellicht dat wij ons op een later tijdstip weer aanmelden voor nieuwe pakketten. De service en de variatie van producten is geweldig!

Fenna van Geerenstein
EDE
18 november 2022

Super leuk om een blij kind te hebben

Super leuk om een blij kind naar de brievenbus te zien lopen en op de deurmat het blauwe pakje te zien liggen. Zelfs horen vallen…en dan snel naar mama om te kijken wat er in zit. Echte aanrader

Roos Baas
Almere
13 november 2022

Leuke boeken pakketjes en leeftijdgericht!

Leuke boeken pakketjes en leeftijdgericht! Ze passen door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te blijven!

Noud Broeders
Made
5 november 2022

De boeken hebben harde kaften

De boeken hebben harde kaften en dat maakt het voor kinderen makkelijk vast te houden en door heen te bladeren. Daarnaast zitten er geluidsboeken en knisperboeken bij. Super leuk!

Emis Dintes
Assendelft
4 november 2022

Leuk dat er allemaal verschillende soorten boekjes in het pakketje zaten

Leuk dat er allemaal verschillende soorten boekjes in het pakketje zaten. Een boekje maakt geluid, de andere knispert, een voorleesboekje en een doeboek.

Jaden mac Gillavry
Geldrop
15 oktober 2022

Leuke boeken op niveau

Leuke boeken op niveau en veel diversiteit!

Jaël van de Vuurst
Bunschoten
12 oktober 2022

Een heel leuk pakket

Een heel leuk pakket met diverse boekjes. Voor deze leeftijd ook extra leuk dat er een geluiden- en knisperboekje bij zitten.

Yvonne Nielen
Ottersum
9 oktober 2022

Altijd hele leuke boekjes

Altijd hele leuke boekjes en mijn dochter vond het gelijk leuk om met de boekjes bezig te zijn

Sanne Karlijn Rottier
Nagele
3 oktober 2022

Leuke boekjes binnen gekregen!

Fijne informatieverstrekking en meelevend personeel. Leuke boekjes binnen gekregen!

Anouk vos
De krim
3 oktober 2022

Super leuke boekjes, interactief met geluidjes.

Telefonisch in aanraking gekomen met WIJ Boekenplezier. Het kennismakingspakket besteld voor mijn zoontje van 9 maanden. Super leuke boekjes, interactief met geluidjes. Erg tevreden.

Samira EH
Assendelft
29 september 2022

Ik ben erg dankbaar voor dit goede pakket

Ik ben erg dankbaar voor dit goede pakket, mijn dochter is erg blij met haar, ze leert snel, onthoudt diervormen en luistert goed als ik haar een verhaal vertel. Met dank aan WIJ Boekenplezier.

Zahra Tarakji
Tilburg
14 september 2022

Super leuk pakket!

Super leuk pakket!
Omdat onze kleine 5 maanden is en wij al heel veel boekjes hebben, besloten om toch niet voor het abonnement te gaan. Maar het proefpakket is echt heel mooi! Dikke aanrader! En wij komen er op terug als ze iets ouder is.

Kim ter Meulen
Heemskerk
4 september 2022

Leuke vorm van boeken ontvangen en een heel goed initiatief

Leuke vorm van boeken ontvangen en een heel goed initiatief, zeker voor gezinnen waar voorlezen niet vanzelfsprekend is. Als moeder en leerkracht vind ik het belangrijk dat wij zelf de boeken uitzoeken, die aansluiten bij onze interesses. Het startpakket heeft dit bevestigd; er zat een knisperboekje in die niet meer van deze tijd was (TikTak). Overigens speelt onze kleine meid met veel plezier met dit boekje, wat een mooie eye-opener is. Desondanks blijf ik het belangrijk vinden om boekjes aan te schaffen die aansluiten bij onze interesses, waar we o.a. ook de locale boekenwinkel mee steunen.

Carmen Liebrand
Doetinchem
8 augustus 2022

Leuke boeken en snelle levering.

Leuke boeken en snelle levering.
Goed op niveau van het kind afgesteld en je kan gemakkelijk je abonnement aanpassen als je dat zou willen.

R Langeveld
Gouderak
30 juli 2022

Leuke boeken en goede service!

Leuke boeken en goede service! Soms zit er een stickerboek of een doe-boek. Dat is extra fijn!

Meryem Tum
Nijmegen
29 juli 2022

My son really enjoys these books!

My son really enjoys these books! From Nijntje, Dikkie Dik, Kikker etc. We both look forward every month!

Antonia Dunjko
Zoetermeer
11 juli 2022

Het welkomstpakket mogen ontvangen.

Het welkomspakket mogen ontvangen. Wat een leuke en afwisselende boekjes passend bij de leeftijd van onze zoon.

Leonie Heres
Zwolle
9 juli 2022

Leuke boekjes, goede service

Leuke boekjes, goede service.
Ook bij opzegging goede service.

N.K.A Pley
Heerlen
25 mei 2022

Prima leespakketje ontvangen

Prima leespakketje ontvangen voor veel lees plezier met verschillende boekjes.

Rebecca Heuveling
Groesbeek
10 mei 2022

Wij hebben een goed ervaring gehad met wijboekenplezier!

Wij hebben een goed ervaring gehad met wijboekenplezier!

Helaas was het aan de telefoon niet mogelijk om meteen aan te geven dat we alleen eenmalig het proefpakket wilde ontvangen. Maar gelukkig was ook het opzeggen super makkelijk!

Het zijn 4 diverse en erg leuke boekjes wat we hebben gekregen. En het lag inderdaad op de datum die aangegeven was netjes in de bus. Goed verpakt, de boekjes hebben niks geleden van de “reis”.

Riëtte van Rosmalen (& dochter Nóla Boerboom)
Reek
6 mei 2022

Mooi pakket met boeken

Mooi pakket met boeken voor een goede prijs! Leuk!

Erika van der Zande
Ederveen
2 april 2022

Leuk om uit te proberen

Leuk om uit te proberen, eerste pakket gratis en daarna nog een paar maanden afgenomen. Gevarieerde boekjes die de ene keer wat beter aansluiten dan de andere maar het voelde alsof je elke maand weer een kestpakket krijgt, leuk om uit te pakken. En ook fijn om nu was boekjes in de kast te hebben staan.

Marije van der Werf
Julianadorp
11 maart 2022

Via Wij een prachtig boeken pakket gekregen

Via Wij een prachtig boeken pakket gekregen voor onze dochter van bijna 1. Sloot super goed aan bij wat ze nu leuk vind. Een boekje met klepjes, bad boekje, dikkie dik en Buma. De levering wordt snel gedaan, als brievenbus pakket waardoor je er niet thuis voor hoeft te zijn. Zeker een aanrader.

Iris Admiraal
Soest
13 oktober 2021

Zeer leuke boekjes ontvangen.

Zeer leuke boekjes ontvangen. Mijn dochter van 2,5 is er dol op. Verder alle zeer duidelijk en netjes geregeld door WIJ boekenplezier. Het opzeggen van het abonnement was zeer eenvoudig op de website en ik kreeg direct een bevestiging. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Saskia Vermeulen
Etten-Leur
9 oktober 2021

Prettige communicatie, snelle reacties en levering

Prettige communicatie, snelle reacties en levering, netjes verpakt en leuke boekjes. Wij ontvingen 1 hardcover dikkie dik boek, een kleurboekje, een boekje over de leeuwenkoning hard cover en een soft cover Peppa big. Het zijn dus niet alleen “de standaard” boeken uit de boekenwinkel. De soft cover boekjes vinden we minder handig met een peuter, omdat dit sneller kapot gaat. Aan de andere kant is het wel een handig boekje om mee te nemen op vakantie.

Jeannet van Vleuten
Gouda
9 oktober 2021

Geweldige service

De boekjes van WIJ Boekenplezier sluiten erg goed aan bij de leeftijd van mijn kind. Ze worden hier erg graag bekeken/ voorgelezen. De variatie aan boekjes die je iedere levering krijgt, vindt mijn kind erg leuk. De boekjes zijn van goede kwaliteit. Ik beveel dit zeker weten aan!

Juliette de Vries
Amsterdam
21 september 2021

Leuke boekjes, past precies bij de leeftijd

Leuke boekjes, echt geschikt voor de leeftijd van mijn kind. Ook heel fijn en makkelijk dat je je abonnement aan kan passen via de site. Elke keer weer een feest als het pakket weer in de bus verschijnt. We hebben nu een tijdje boekjes besteld voor onze jongste en gaan nu voor onze oudste een paar maanden boekjes bestellen. Ben benieuwd of dit ook zo makkelijk gaat en welke leuke boekjes onze oudste zoon mag ontvangen.

Karen Copers
IJsselmuide
16 september 2021

Mooi proefpakket

Met het proefpakket konden wij voordelig kennis maken met de boekjes van WIJ Boekenplezier. Onze kleine meid is al vanaf 4 maanden oud dol op boekjes lezen en voorgelezen worden!

Manon Jacobs
Arnhem
14 september 2021

DEEL OOK JE ERVARING

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht