Over WIJ Boekenplezier

 

 

WIJ ken je van onder meer de blije doos, het magazine WIJ, de fase- en groeinieuwsbrieven en het gratis mutsje van simply colors. Bij WIJ weten we dat liefdevolle aandacht het belangrijkste is dat je je kind kunt meegeven. Voorlezen is een fijne, maar ook leerzame manier om dit te doen. En je kunt er al mee starten als je baby een paar maanden oud is.

 

Onderzoek wijst namelijk uit dat kinderen die van jongs af aan zijn voorgelezen, later méér plezier in het leren hebben en het beter doen op school. Juist door die mooie mix van lees-, doe en knutselboeken ontdekt je kind spelenderwijs letters, cijfers en vormen. Maar het is vooral léuk, welk moment van de dag je ook kiest voor een ontspannen samenzijn.

HET KINDERBOEKENPAKKET

Een kinderboekenpakket van WIJ Boekenplezier bestaat elke maand uit vier kinderboeken afgestemd op de leeftijd van jouw kind(eren). Steeds gevarieerd en uitdagend, gericht op ontspanning of ontwikkeling. Ook het creatieve aspect verliezen we niet uit het oog. Uren lees-, leer- en knutselplezier gegarandeerd!

HOE WERKT HET?

Geniet1

Kies een pakket dat past bij de leeftijd van jouw kind(eren)

Geniet2

Ontvang automatisch elke maand een leuk en uitdagend pakket met vier boeken op jouw deurmat

Geniet3

Bepaal zelf hoe lang je meedoet, opzeggen kan maandelijks en is eenvoudig online te regelen

Geniet4

Je betaalt pas ná ontvangst van jouw pakket

BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN?

MERKEN DIE JE IN ONZE PAKKETTEN KUNT VERWACHTEN