Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

Leuke vorm van boeken ontvangen en een heel goed initiatief

Leuke vorm van boeken ontvangen en een heel goed initiatief, zeker voor gezinnen waar voorlezen niet vanzelfsprekend is. Als moeder en leerkracht vind ik het belangrijk dat wij zelf de boeken uitzoeken, die aansluiten bij onze interesses. Het startpakket heeft dit bevestigd; er zat een knisperboekje in die niet meer van deze tijd was (TikTak). Overigens speelt onze kleine meid met veel plezier met dit boekje, wat een mooie eye-opener is. Desondanks blijf ik het belangrijk vinden om boekjes aan te schaffen die aansluiten bij onze interesses, waar we o.a. ook de locale boekenwinkel mee steunen.

Carmen Liebrand
Doetinchem
8 augustus 2022

Leuke boeken en snelle levering.

Leuke boeken en snelle levering.
Goed op niveau van het kind afgesteld en je kan gemakkelijk je abonnement aanpassen als je dat zou willen.

R Langeveld
Gouderak
30 juli 2022

Leuke boeken en goede service!

Leuke boeken en goede service! Soms zit er een stickerboek of een doe-boek. Dat is extra fijn!

Meryem Tum
Nijmegen
29 juli 2022

My son really enjoys these books!

My son really enjoys these books! From Nijntje, Dikkie Dik, Kikker etc. We both look forward every month!

Antonia Dunjko
Zoetermeer
11 juli 2022

Het welkomstpakket mogen ontvangen.

Het welkomspakket mogen ontvangen. Wat een leuke en afwisselende boekjes passend bij de leeftijd van onze zoon.

Leonie Heres
Zwolle
9 juli 2022

Leuke boekjes, goede service

Leuke boekjes, goede service.
Ook bij opzegging goede service.

N.K.A Pley
Heerlen
25 mei 2022

Prima leespakketje ontvangen

Prima leespakketje ontvangen voor veel lees plezier met verschillende boekjes.

Rebecca Heuveling
Groesbeek
10 mei 2022

Wij hebben een goed ervaring gehad met wijboekenplezier!

Wij hebben een goed ervaring gehad met wijboekenplezier!

Helaas was het aan de telefoon niet mogelijk om meteen aan te geven dat we alleen eenmalig het proefpakket wilde ontvangen. Maar gelukkig was ook het opzeggen super makkelijk!

Het zijn 4 diverse en erg leuke boekjes wat we hebben gekregen. En het lag inderdaad op de datum die aangegeven was netjes in de bus. Goed verpakt, de boekjes hebben niks geleden van de “reis”.

Riëtte van Rosmalen (& dochter Nóla Boerboom)
Reek
6 mei 2022

Mooi pakket met boeken

Mooi pakket met boeken voor een goede prijs! Leuk!

Erika van der Zande
Ederveen
2 april 2022

Leuk om uit te proberen

Leuk om uit te proberen, eerste pakket gratis en daarna nog een paar maanden afgenomen. Gevarieerde boekjes die de ene keer wat beter aansluiten dan de andere maar het voelde alsof je elke maand weer een kestpakket krijgt, leuk om uit te pakken. En ook fijn om nu was boekjes in de kast te hebben staan.

Marije van der Werf
Julianadorp
11 maart 2022

Via Wij een prachtig boeken pakket gekregen

Via Wij een prachtig boeken pakket gekregen voor onze dochter van bijna 1. Sloot super goed aan bij wat ze nu leuk vind. Een boekje met klepjes, bad boekje, dikkie dik en Buma. De levering wordt snel gedaan, als brievenbus pakket waardoor je er niet thuis voor hoeft te zijn. Zeker een aanrader.

Iris Admiraal
Soest
13 oktober 2021

Zeer leuke boekjes ontvangen.

Zeer leuke boekjes ontvangen. Mijn dochter van 2,5 is er dol op. Verder alle zeer duidelijk en netjes geregeld door WIJ boekenplezier. Het opzeggen van het abonnement was zeer eenvoudig op de website en ik kreeg direct een bevestiging. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Saskia Vermeulen
Etten-Leur
9 oktober 2021

Prettige communicatie, snelle reacties en levering

Prettige communicatie, snelle reacties en levering, netjes verpakt en leuke boekjes. Wij ontvingen 1 hardcover dikkie dik boek, een kleurboekje, een boekje over de leeuwenkoning hard cover en een soft cover Peppa big. Het zijn dus niet alleen “de standaard” boeken uit de boekenwinkel. De soft cover boekjes vinden we minder handig met een peuter, omdat dit sneller kapot gaat. Aan de andere kant is het wel een handig boekje om mee te nemen op vakantie.

Jeannet van Vleuten
Gouda
9 oktober 2021

Geweldige service

De boekjes van WIJ Boekenplezier sluiten erg goed aan bij de leeftijd van mijn kind. Ze worden hier erg graag bekeken/ voorgelezen. De variatie aan boekjes die je iedere levering krijgt, vindt mijn kind erg leuk. De boekjes zijn van goede kwaliteit. Ik beveel dit zeker weten aan!

Juliette de Vries
Amsterdam
21 september 2021

Leuke boekjes, past precies bij de leeftijd

Leuke boekjes, echt geschikt voor de leeftijd van mijn kind. Ook heel fijn en makkelijk dat je je abonnement aan kan passen via de site. We hebben nu een tijdje boekjes besteld voor onze jongste en gaan nu voor onze oudste een paar maanden boekjes bestellen. Ben benieuwd of dit ook zo makkelijk gaat en welke leuke boekjes onze oudste zoon mag ontvangen.

Karen Copers
IJsselmuide
16 september 2021

Mooi proefpakket

Met het proefpakket konden wij voordelig kennis maken met de boekjes van WIJ Boekenplezier. Onze kleine meid is al vanaf 4 maanden oud dol op boekjes lezen en voorgelezen worden!

Manon Jacobs
Arnhem
14 september 2021
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht